Skip to main content

KOPEN, FINANCIEREN OF HUREN
Behoren allemaal tot de opties

Een unit kopen in lelystorage

De verkoop van de units van Lelystorage is in handen van Broekman Makelaars te Alkmaar. Heb je interesse in een unit? Geef dan de unit(s) van je voorkeur aan op het inschrijfformulier en de makelaar neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Europaboulevard 439, 1825 RN Alkmaar
M nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl
T 072 – 562 55 44

Het aankoopproces

 • Geef via de website of telefonisch de unit van jouw voorkeur op. Op deze website vind je een overzicht van de verdiepingen met daarop zichtbaar welke units er beschikbaar zijn, onder optie staan of al verkocht zijn. De makelaar neemt dan contact op en zal de optie verstrekken.
 • In overleg wordt de optietermijn bepaald. Gebruikelijk bedraagt deze 1 week. In deze week zal Broekman Makelaars al jouw vragen beantwoorden.
 • De verkoopdocumentatie wordt verstrekt aan iedere geïnteresseerde. Deze bestaat uit de uitgebreide verkoopbrochure, verkooptekeningen, concept splitsingsakte, concept koopovereenkomst en concept aanneemovereenkomst.
 • Wil je de unit kopen? Dan worden de concept koop- en aanneemovereenkomst opgemaakt en ter goedkeuring aan u gemaild. Uiteraard is een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van een passende financiering mogelijk. Onze financiële partner staat je graag bij. Na goedkeuring worden de contracten ter digitale ondertekening aangeboden.
 • Na ondertekening van de koopovereenkomst zal de notaris contact opnemen voor de overdracht. Deze overdracht vindt plaats als aan alle opschortende voorwaarden (omgevingsvergunning en minimaal 90% van de units op de begane grond en eerste verdieping verkocht) zijn voldaan en jouw eventuele financiering rond is.
 • Na ondertekening van de aanneemovereenkomst neemt de aannemer contact op voor de meerwerk opties.
 • De grondkosten (appartementsrecht) en projectkosten worden betaald bij de overdracht bij de notaris.
 • De aanneemsom betaal je in 5 termijnen aan de aannemer.

FINANCIEREN?

We willen zoveel mogelijk mensen de kans geven een bedrijfs- of opslagunit van Lelystorage te kopen. Ook startende ondernemers. Ben je nog niet zo lang geleden begonnen met je bedrijf en wil je een unit kopen? Dan zorgen wij voor een passende financiering. Zo kunnen we de eerste jaren via onze financieringspartijen de financiering op ons nemen waarna je eventueel kunt overstappen naar een reguliere partij of een reguliere financieringswijze.

Lees meer

Vereniging van eigenaren

Als eigenaar van een bedrijfs- of opslagunit word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Daardoor worden zaken als onderhoud en schoonmaak van het gebouw, de sanitaire voorzieningen en het terrein centraal geregeld. Ook de inbraak-, camera- en brandbeveiliging worden door de VvE geregeld.

Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het bedrijvencomplex te kunnen blijven waarborgen, ook in de toekomst.

De vereniging stelt in gezamenlijk overleg een maandelijkse bijdrage vast voor de leden. De bedragen staan vermeld op de website en in de verkoopbrochure.

De zaken die geregeld worden binnen de VVE zijn:

 • Opstal- en aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand
 • Elektra collectieve voorzieningen
 • Administratie
 • Onderhoudsreserveringen (dak, deuren, overheaddeuren, ramen, installaties, beveiliging, brandmeldinstallatie, zonnepanelen)
 • Huismeester
 • Reiniging buitengevel, terrein- en groenonderhoud en voorzieningen binnenzijde gebouw
 • Beveiliging, toegangscontrole en camerabewaking

Een unit huren in lelystorage

De verhuur van de units van Lelystorage is eveneens in handen van Broekman Makelaars te Alkmaar. Heb je interesse in een unit? Geef dan de unit(s) van je voorkeur aan op het interesseformulier en de makelaar neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Reservering maken
Meld je
nu aan!

En ontvang
uitge­breide infor­matie