Skip to main content

Lelystorage is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Met welk doel bewaren we persoonsgegevens

Lelystorage verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over onze diensten en producten
  • Lelystorage analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op voorkeuren van de bezoekers.

Welke persoonsgegevens we verwerken
Lelystorage verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Functionaliteiten van de website

De website van Lelystorage maakt gebruik van verschillende functionaliteiten die uw (persoons)gegevens opslaan. De gegevens die u verstuurt via het contactformulier worden verwerkt in ons systeem waardoor wij u gericht op de hoogte kunnen houden van nieuwe ontwikkelingen. Onze website wordt niet door derden beheerd en ingezonden reacties (op vacatures) zijn daarmee ook niet toegankelijk voor anderen dan direct betrokkenen . Om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen passen wij een techniek toe die uw IP-adres onthoudt wanneer u 3 pogingen heeft gedaan om in te loggen in het CMS. Het IP-adres wordt hierna geblokkeerd.

Cookies of vergelijkbare technieken die worden gebruikt

Lelystorage gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Indrukwekkend BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens

Lelystorage bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. De analytische data op Google analytics wordt 26 maanden bewaard. Ingezonden contact formulieren worden van de server verwijderd op het moment dat ze verwerkt worden.

Delen van persoonsgegevens met derden
Lelystorage verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Beveiliging van persoonsgegevens

Lelystorage neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. We maken gebruik van beveiligde verbindingen om alle gegevens die we verzamelen via de website versleuteld te verzenden als u persoonlijke data verstuurd.

Aanpassingen aan deze verklaring

We houden ons het recht voor om deze verklaring aan te passen. We raden aan dat u deze verklaring regelmatig inziet zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen Aanpassen en verwijderen van gegevens U kunt altijd contact met ons opnemen als u enige vraag heeft met betrekking tot onze privacy verklaring of als u inzage, aanpassingen of het verwijderen van uw gegevens wenst. U hebt de volgende rechten:

  • Informatie over welke persoonlijke gegevens we hebben en waarvoor we ze gebruiken;
  • Inzage in de persoonlijke gegevens die we van u bewaren;
  • Incorrecte gegevens laten corrigeren;
  • Verwijderen van informatie waarvan u niet wilt dat we ze bewaren;
  • Uw gegevens verhuizen naar een andere partij;
  • Uw toestemming intrekken;
  • Een menselijke blik bij het verwerken van de gegevens;
  • Bezwaar maken tegen bepaald gebruik.

Zorg ervoor dat u duidelijk maakt wie u bent om ervoor te zorgen dat we niet de gegevens van de verkeerde persoon verwijderen of bewerken.

Klachten

Lelystorage wijst u er op dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Meld je
nu aan!

En ontvang
uitge­breide infor­matie