Skip to main content

Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen met hun antwoorden. Heeft u aanvullende vragen? Broekman Makelaars staat u  graag te woord en beantwoord ze graag.

Kan ik een opslagunit ook als werkruimte gebruiken?

Ja, een unit kan zowel voor opslag als werkruimte gebruikt worden.

Kan ik de unit als beleggingsobject aankopen en eventueel verhuren?

Ja, de unit kan aan derden worden verhuurd, zowel bedrijfsmatig als aan particulieren

Krijgt iedere unit een eigen postadres en kan ik mijn bedrijf daarop inschrijven?

Ja, alle units krijgen een eigen huisnummer en postadres. Je kunt eventueel je bedrijf laten inschrijven op het adres van de unit. De brievenbussen worden centraal op het buitenterrein geplaatst.

Zijn de units verwarmd?

De units worden standaard niet verwarmd opgeleverd. Verwarmen wordt als meerwerk in de optielijst aangeboden.

Is er een vereniging van eigenaren aanwezig?

Als eigenaar word je lid van de vereniging van eigenaren. Zaken die binnen de vereniging van eigenaren gezamenlijk worden verzorgd staan vermeld op de website en in de verkoopbrochure.

Hoe is de beveiliging geregeld?

Rondom het gebouw worden hoge hekken geplaatst en het volledige terrein en het gebouw wordt voorzien van camera’s die 24/7 elke activiteit registreren. Bovendien kun je het terrein buiten kantooruren alleen betreden via elektronische toegang. Het gebouw zelf is alleen via elektronische toegang te betreden.

Zijn de units individueel beveiligd?

Iedere unit is standaard uitgerust met brandbeveiliging.  De bedrijfsunits op de begane grond worden individueel uitgerust met inbraakbeveiliging en zijn dan aangesloten bij de meldcentrale. Door middel van een elektronische key-tag kunt u de unit in- en uitschakelen. Bij calamiteiten wordt u gebeld door de meldkamer. Via de verenging van eigenaren wordt u automatisch lid van de meldkamer. Inbraakbeveiliging voor de opslagunits op de verdiepingen is niet standaard en wordt optioneel. aangeboden.

Is er een stroomaansluiting in de units aanwezig?

Ja, er is een stroomaansluiting aanwezig. Het stroomverbruik voor de bedrijfsunits op de begane grond wordt afgerekend via de energieleverancier. De units op de verdiepingen worden afgerekend via de VVE d.m.v. een maandelijks voorschot.

Is er een wateraansluiting in de units aanwezig?

Alleen de bedrijfsunits op de begane grond krijgen een water- en rioolaansluiting. Voor de opslagunits op de verdiepingen zijn op diverse plekken watertappunten aanwezig.

Is er daglicht aanwezig in de units?

Bijna alle units aan de buitenzijde van het gebouw beschikken d.m.v. ramen over daglicht. De rijwegen op de bovenste verdieping worden tevens d.m.v. lichtstraten verlicht met daglicht.

Is er internet in het gebouw?

Ja, de bedrijfsunits op de begane grond krijgen een vaste glasvezelaansluiting. De opslagunits op de verdiepingen kunnen gebruik maken van een WIFI-netwerk.

Is er een toilet aanwezig op de verdiepingen?

Ja, op iedere verdieping is een dames- en herentoilet.

Komt er een lift in het gebouw?

Ja, er komt een personenlift van 101 x 201 cm met een toelaatbaar gewicht van 1.000 Kg

Wat zijn de afmetingen van de units?

De exacte afmetingen staan op de website vermeld.

Wat zijn de afmetingen van de overheaddeuren?

De overheaddeuren variëren zowel in hoogte (maximaal 350 cm) als in breedte (maximaal 350 cm). De afmetingen staan per unit vermeld op de website.

Wat is de maximale doorrijhoogte op de verdiepingen?

De maximale doorrijhoogte is 340 cm.

Hoe breed zijn de hellingbaan en rijwegen?

De hellingbaan krijgt een breedte van 700 cm. De rijbanen worden ca. 630 cm breed.

Kan ik voor mijn unit parkeren?

Aan de buitenzijde van het gebouw zijn 120 gezamenlijke parkeerplaatsen. Voor de units aan de binnenzijde van het pand kan tijdelijk geparkeerd worden.

Kan ik met een auto of bedrijfswagen + caravan of aanhanger naar iedere verdieping rijden?

Ja, de combinatie van een auto + caravan of bedrijfswagen + aanhanger met een maximale lengte van 1300 cm kan naar iedere verdieping rijden. Het gewicht van de auto of camper mag niet meer bedragen dan 3.500 Kg.

Wat is de maximale lengte van een caravan die gestald kan worden in een unit?

De maximale toelaatbare lengte van een caravan is 800 cm incl. dissel. Groter is niet mogelijk i.v.m. manouveren op de rijwegen.

Kan ik een camper stallen en daarmee naar iedere verdieping rijden?

Er zijn units bestemd voor campers met een maximale lengte van 8 meter, maar ook units voor campers van 6,5 meter. Deze kunnen tevens naar iedere verdieping rijden.

Wanneer start de bouw en wanneer is de oplevering?

De planning is om in april 2023 te starten met de bouw. De bouw zal ca. 1 jaar in beslag nemen.

Meld je
nu aan!

En ontvang
uitge­breide infor­matie